Farver & Funktion

Hvordan fungerer det RØDE lys?

Rød (650 nm) --- Er en af de mest kraftfulde farver til at øge blod-cirkulationen. Stimulerer hudceller for at udskille collagen for at opnå en fast hud og glat tekstur.


Det røde lys trænger 8-10 mm ind i huden og passer til alle hudtyper; Det stimulerer fibercellerne og forbedre blodcirkulationen som medvirker til at reducere rynker og gør huden mere elastisk og glat. 

Det er klinisk dokumenteret, at rødt lys øger produktionen af ​​kollagen og elastin med 500%, og giver huden sin fasthed og elasticitet tilbage og giver et yngre og sundere udseende. Rødt lys øger også ATP-syntese, væsentligt for væksten af ​​nye celler og stimulerer mitokondrier til brændselsceller.

Hvordan fungerer det BLÅ lys?
Blå (463 nm) --- Har fremragende effekt mod akne, dræber bakterier og forbedre følsom hud.


Det blå lys, der trænger ca. 0 ,5 mm ind, har også den funktion, at det beroliger og dæmper hududslæt; Egnet til hud, som er følsom, olieagtig og med udslæt på huden.  Desuden kan det blå lys stramme løsnet hud, og har god indvirkning på psoriasis.

Hvordan fungerer det GRØNNE lys?

Grøn (527 nm) --- Anti-aging, glat rynke og fine linjer, helbrede sår
Det grønne lys mellem rødt lys og blåt lys passer til blandet hud. Det kan forbedre og aktiverer mikrocirkulationsfunktionen af ​​hudoverfladen, og kan berolige huden og reducerer smerten i huden.

Hvordan fungerer det LILLA lys?

Lilla (600 nm) --- Afslappende, forbedre lymfemetabolismen
Det lilla lys kan styrke proteinfibervævet, krympe porerne, samtidig minimeres  ansigtsrynker, fremskynde blodcirkulationen, fremme aktiveringen af ​​hudvæv.

 

Hvordan fungerer det CYAN lys?

Cyan (470 nm) --- Kan justere kirtlen funktionen af ​​huden, forbedre fedtet hud, sort, pink, acne, Samtidig fremme syntetiteten af ​​protein og kollagen, aktivere huden, afslapning af hudkontraktion.

 

Hvordan fungerer det GULE lys?

Gul lys (590 nm) --- Reducerer rødme, lindrer betændelse, solskoldninger og rosacea.

Hvordan fungerer det HVIDE lys?

Hvidt --- Trænger dybt ind i huden, fremskynder metabolisme af det aktive væv, forbedre de fine linjer og løs hud.Det hvide lys er også fremragende til forebyggelse og behandling af vintertræthed- SAD

Light Maske Remote .png

Lysterapimaske betjeningen indeholder følgende funktioner: 

 

  • Tænd / Sluk

  • Tid styrring (Minimum 5 minutter & Maksimum 60 minutter) 

  • Valg af farve 

  • Intensitet (5 niveauer)