top of page
  • esko377

Taget i betragtning af, at jeg kun har prøvet masken i to uger af gangen, er jeg vild med resultater


Jeg har været så heldig, at jeg har haft mulighed for at afprøve min mors Revitallux-maske i 14 dage af to omgange her i november og december måned. Jeg havde godt hørt om fordelene ved det røde lys, men aldrig prøvet det før, så jeg var spændt på at prøve masken af.

De områder, jeg gerne ville fokusere på mht. min hud, var først og fremmest mild-moderat akne, som både det blå og det røde lys skulle være rigtig god til og dernæst eksem, som det røde lys bl.a. skulle være god til.

Ydermere er det jo bare en fordel, at det røde lys også har anti-age effekt.

I november brugte jeg masken 20 min. hver aften over mit ansigt med det røde lys på den kraftigste styrke i de 14 dage, jeg havde den. Nogle dage brugte jeg også det blå lys på kraftigste styrke i 20 min.på mit ansigt. Nogle dage brugte jeg også masken på mit eksem på halsen og den ene arm på de dage,hvor min hud var ekstrem irriteret. I december brugte jeg masken 20 min. på ansigtet hver aften med henholdsvis 10 min. rødt lys på kraftigste styrke og derefter 10 min, blåt lys på kraftigste styrke, så min hud kunne nyde gavn af alle fordelene ved det røde og det blå lys. Nogle dage brugte jeg også masken på eksemet på min ene arm, som for tiden ikke har det alt for godt.

Inden brug af masken renser jeg min hud. Jeg ligger enten ned med masken og hører musik eller sidder med den og ser TV. Så flyver tiden afsted, og inden man får set sig om, er man færdig. Bagefter smører jeg mit ansigt ind i en lækker creme, og næste morgen kan jeg allerede se effekten af lyset på min hud.

Evt. bumser er blevet formindsket kraftigt natten over eller helt forsvundet. Jeg kan derfor undgå at bruge Basiron (en creme mod akne), da masken er ligeså effektiv som cremen, hvilket jeg er rigtig glad for, da Basiron både afbleger mit hår og mine håndklæder, hvilket er ret irriterende.

Bumser og sår heler hurtigere og pænere, end de plejer at gøre. Min hud er også mindre fedtet til dagligt ved brug af masken. Lyset mindsker intensiteten af mit eksem og hjælper det til at hele hurtigere. Det kroniske eksem, jeg har om min mund forsvinder næsten ved brug af masken, hvilket er så skønt.

Jeg brugernemlig ikke længere kortisoncremer rundt om munden, da huden kan blive tynd ved langvarig brug, og har derfor måttet leve med konstant eksem rundt om munden de sidste par år. En anden sjov ting, jeg har lagt mærke til, er, at mine øjenbrynshår vokser hurtigere ud end de plejer, så lyset stimulere åbenbart også hårvæksten, hvilket kan være en fordel, hvis man har meget tynde eller ’hullede’ bryn,som jeg bl.a. har, da jeg har været lidt for flittig med pincetten igennem årene.

Jeg håber, at jeg med langvarig brug af masken måske kan få lidt fyldigere bryn. Taget i betragtning af, at jeg kun har prøvet masken i to uger af gangen, er jeg vild med resultaterne. Tænk, hvad der kan ske med ens hud ved regelmæssig brug. Masken kommer helt sikkert på min ønskeliste . Nina

568 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page