November 28, 2017

November 23, 2017

November 14, 2017

November 10, 2017

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Helles erfaringer med LED masken. Dag 7

November 3, 2017

 

Dag 7) :

Tænk, at det allerede er 7. dag. hvor jeg tager LYS!
Det blev lynhurtigt en vane, der, som den nemmeste ting i verden, blev inkorporeret i min hverdag, og jeg glæder mig hver dag til mine små selvforkælende, hud-helbredende  LYS-stunder :) 

Jeg har, vanen tro, startet dagen med HVIDT lys, og da jeg senere på formiddagen stod foran spejlet i badeværelset, syntes jeg så bestemt, at jeg nu kunne se en svag lysning af de pigmentskader jeg har på halsen/under hagen - og grænserne mellem alm lys hud og pigmentskadet  hud er ikke så skarpe, men mere udviskede - det er ganske vist det GRØNNE lys der står for at kunne dét; så - dét skal jeg så afgjort fortsætte med at tage hver eftermiddag!, med masken på halsen! - mit eksperiment virker!  ;) 

Men, jeg tænker også lidt; mon ikke de forskellige farver lys også overlapper hinanden lidt, så mine diverse hudproblemer har gavn af de fire farver jeg primært bruger fast hver dag - HVIDT, GRØNT, LILLA og RØDT,  uden at det sådan skal skæres hélt præcist ud, at een farve "kun" udretter én specifik "ting" - ..

Det giver ihvertfald `blod på tanden´ , so to speak, når man begynder at ane små forbedringer - just saying ;) - 

Eftermiddagens lys blev til 30 minutter med GRØNT lys efter frokost, og det LILLA  lys udskudt til iaften - Jeg syr p.t. på et meget stort patchworktæppe, og ville drage mest mulig nytte af timerne med dagslys ;) - det er jo mørkt allerede kl 18 nu - og desuden kom min datter på besøg - men masken løber jo ingen vegne (endnu) og her  iaften er der rigelig tid til at nyde både LILLA og RØDT lys :)

Det lille *endnu* hentyder til, at masken faktisk render nogen vegne om en uge, når jeg har brugt den i 14 sammenhængende dage - jeg synes nemlig at mine voksne døtre skal låne den og prøve den også - for de har også lyst til, og stor nysgerrighed omkring dét, at afprøve om lysterapi er noget for dem, og deres hudmæssige udfordringer - og ender de med at blive  ligeså hooked som jeg, véd jeg jo allerede hvor jeg  skal købe en ny maske  - for vi kan umuligt alle 3 deles om een. Men dét kan de godt, indtil videre - de bor nemlig meget tæt på hinanden ;) 

Det ender med at vi en dag i en ferie, sidder i stuen alle 3, med hver sin maske på, og snakker i munden på hinanden, som vi plejer, mens vi stråler og lyser i de flotteste regnbue-farver! og at vi bliver meget gamle med meget smuk hud ;) *LOL* 
Vi skal nok ikke regne med at få sønnike med på idéen  - han vil hellere på jagt -

Who knows? - stay tuned ;) 

 

www.revitallux.dk

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg os