November 28, 2017

November 23, 2017

November 14, 2017

November 10, 2017

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Helles erfaringer. Dag 9

November 10, 2017

 

 

 

 

Miraklernes tid ér ikke forbi.
Selv for lille mig!

Det er jo ikke fordi jeg som sådan betvivler maskens evner  - sådan rent teoretisk set - eller at den skulle virke på andre -
Men, lidt skeptisk var jeg jo (jovist; også håbefuld! ;) ) - men, det virker skisme! OGSÅ på mig ;) 

Mine porer (jeg har for store porer i T-zonen) er begyndt at krympe.
Jeg stod foran spejlet her til morgen (i badeværelsets skarpe, nådesløse lys) og jeg kunne slet  ikke undgå at bemærke det - stak snuden tættere på spejlet, og næranalyserede lidt - trak det væk igen - jojo, porerne ér begyndt at krympe - jeg opdagede det på hagen - og det er som om området "krymper udefra" - det gi´r måske også meget god mening.. 
Det er ihvertfald en kendsgerning!

Nu er det jo ikke fordi jeg ligefrem skal tvinges til at bruge masken i forvejen *LOL* - men nu får jeg da vild lyst til at ligge med den i 2 timer indtil det bli´r lyst udenfor ! Eller hele formiddagen!!
Jeg skal nok nære mig ;) og være fornuftig. Jeg har heller ikke tid til det ;) 
Jeg holder mig til den faste vane; man skal ikke ændre på noget der fungerer godt :) - men nu er  jeg  altså virkelig spændt på at se hvilke resultater jeg har opnået efter 6 - 8  uger -

Men for nu, gælder det 30 minutter med HVIDT lys på FULD styrke - derefter venter morgenkaffen - og så kan fredagen ellers bare komme an :)
Mor her, skal ud i livet og stråle idag! :) ;) -

 

Dagens lysterapi-musik  :
https://www.youtube.com/watch?v=TWdSi0Xw4u0 
 

Share on Facebook
Please reload

Følg os