top of page
  • esko377

Helles erfaringer med LED masken. Dag 8


Hvad koster det egentlig, at bruge sådan en LED-maske?

Dag 8) : Jeg startede dagen med ca 135 chips. Hvis jeg talte rigtigt. Lyder det usundt?

Det var computerchips ;) 135 lys-udsendende dioder. Hvilket er dét LED står for. Små, skønne, vidunderskabende computerchips, der udsender lys i bølgelængder. Som så trænger ind i huden og skaber små revolutioner af den ønskede slags. Hvorved cellerne i hudens dermislag konverterer denne lysenergi til ATP (adenosintrifosfat), hvilket igen er den brændsel, som hudcellerne bruger til at udføre deres job. Fibroblastcellerne i dermislaget begynder dermed at producere kollagen, som giver huden fylde, samt elastin, som gør huden mere elastisk. Lidt teknisk, men ikke mere end at det faktisk giver temmelig god mening, selv for en almindelig husmor som mig ;) Mere kollagen og elastin = mere fylde = mindre "dybde" i rynker og fine linjer :)Eller lign. Hélt uden botox! Sku du f.eks nogensinde have overvejet dét. Hélt UDEN skadelig kemi - af nogen art. Og man skulle undre sig over hvorfor jeg ÆLSKER min maske?! - Nå; slut med at tælle og nørde, start med at dykke direkte ind i min morgendosis af lækre chips, der leverer det skønneste HVIDE lys! Matematik. Og tal, ér altså en del af masken .. Jeg har regnet. Synes du masken er dyr ? Kr 2250,- kan da godt være mange penge på een gang. Men overvej så lige dette : Masken indeholder 20.000 timers brug. Hvis man bruger masken "agressivt"/intenst, som jeg gør, og tager f.eks 4 x LYS pr dag, i lad os sige 30 minutter pr gang. Så har man brugt 2 timer på en dag. 14 timer på en uge. - 728 timer på et år. - Lad os sige, at man køber masken som 50-årig. Og bruger den 2 timer HVER ENESTE DAG; - så kan man bruge masken i de næste 27 år !! For kun kr 2250,- plus den strøm man bruger. Det er kr 83,- pr år . Det er kr. 7 pr mnd. Det er 23 øre pr dag. Tager man f.eks lys 3 gange pr dag, i de anbefalede 20 minutter pr gang - så kan du bruge masken de næste 54 år ;) - Prøv at lave samme regnestykke med de hudprodukter du er vant til at købe hver mnd, mod f.eks fedtet hud, psoriasis, eksem, akne, rynker, antiaging, øjencremer etc. Hvor mange penge vil du da bruge på hudprodukter de næste 27 eller 54 år ? Eller bare på en mnd.? Mere end 3 kroner? - Synes du stadig masken er dyr? ;) - Jeg tager med god samvittighed, stor nydelse, og et smil om læberne, lige om lidt, efter frokosten, en dosis GRØNT lys på FULD styrke i 30 minutter, på min hals, og derefter en dosis LILLA lys på ansigtet - still smiling - på FULD styrke, også i 30 minutter :)

Stay tuned ;) Dagens terapi-musik : https://www.youtube.com/watch?v=guXMb7zLblM Knus, Helle

www.revitallux.dk

113 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page