top of page
  • esko377

Helles erfaringer. Dag 9


Miraklernes tid ér ikke forbi. Selv for lille mig! Det er jo ikke fordi jeg som sådan betvivler maskens evner - sådan rent teoretisk set - eller at den skulle virke på andre - Men, lidt skeptisk var jeg jo (jovist; også håbefuld! ;) ) - men, det virker skisme! OGSÅ på mig ;) Mine porer (jeg har for store porer i T-zonen) er begyndt at krympe. Jeg stod foran spejlet her til morgen (i badeværelsets skarpe, nådesløse lys) og jeg kunne slet ikke undgå at bemærke det - stak snuden tættere på spejlet, og næranalyserede lidt - trak det væk igen - jojo, porerne ér begyndt at krympe - jeg opdagede det på hagen - og det er som om området "krymper udefra" - det gi´r måske også meget god mening.. Det er ihvertfald en kendsgerning! Nu er det jo ikke fordi jeg ligefrem skal tvinges til at bruge masken i forvejen *LOL* - men nu får jeg da vild lyst til at ligge med den i 2 timer indtil det bli´r lyst udenfor ! Eller hele formiddagen!! Jeg skal nok nære mig ;) og være fornuftig. Jeg har heller ikke tid til det ;) Jeg holder mig til den faste vane; man skal ikke ændre på noget der fungerer godt :) - men nu er jeg altså virkelig spændt på at se hvilke resultater jeg har opnået efter 6 - 8 uger - Men for nu, gælder det 30 minutter med HVIDT lys på FULD styrke - derefter venter morgenkaffen - og så kan fredagen ellers bare komme an :) Mor her, skal ud i livet og stråle idag! :) ;) -

Dagens lysterapi-musik : https://www.youtube.com/watch?v=TWdSi0Xw4u0

216 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page