top of page
  • esko377

Helles erfaringer med Revitallux masken


Vi har fået en af vores kunder til at føre logbog over hendes erfaringer med lysmasken. Og hun har lovet, at skrive helt ærligt og helt fra hjertet - både det gode og det dårlige. Følg med her, hvis du har lyst til at læse Helles erfaringer.

Dag 1:

" Jeg startede med gult lys i 20 min - jeg valgte det, fordi jeg er et typisk T-ansigts-menneske; med fedtet og rødmende hud på pande, næse og hage - og dét generer mig altid, når jeg går uden make-up - dén rødme vil jeg gerne til livs og have farveforskellen udlignet. Så et af mine talrige spørgsmål er : kan masken mon dét ? Det vil i så fald være det første middel nogensinde, der kan afhjælpe noget der har irriteret mig i hele mit voksenliv.

Jeg tog før og efter selfies, og jeg synes faktisk, at jeg kan se en svag forskel allerede efter 1. session. Og nej, det er ikke ønsketænkning ; jeg har et meget selvkritisk syn . Faktisk var jeg på forhånd lidt skeptisk. Jeg er ikke typen der falder for alt eller skal afprøve alt fancy nyt på markedet. Og denne maske ér `fancy nyt på markedet´, og "alle de kendte" bruger den; den er det hélt store hit i Hollywood! Noget der på ingen måde duperer mig, dertil er jeg alt for jordnær.

Men jeg var hooked. Og måtte skrive til forhandleren og forhøre mig: HVOR OFTE må jeg bruge den ?! Ingen begrænsning. Se, dét kan jeg lide !

Jeg har , efter gennemlæsning af hele hjemmesiden, besluttet at afprøve den først i 14 dage minimum, med 20 min. med hvidt lys om morgenen og 20 min. med rødt lys om aftenen. Det røde lys fordi jeg er nybegynder, og det er mest "allround" dækkende for de fleste behov jeg har. Mine håb til masken er at den kan afhjælpe rødmen, pigmentskader efter solskoldning, rynker - og mit mentale velbefindende i vinterhalvåret.

Bonusfordele: Jeg er tvunget til at ligge stille og slappe af i 20 min . Da min dag starter med mange smerter indtil morgenmedicinen virker, er det rigtig smart at ligge de 20 min og faktisk få en masse gavn af dem; udover medicinens virkning får jeg nu også lysterapi som hjælper både mentalt og fysisk. Det er da Genialt!

Og genialt, og velgennemtænkt, er det også, at masken er pre-set til at "lyse" i 20 min ( jeg kan dog ændre tiden selv, på remote´en, hvis jeg ønsker det ) og jeg behøver heller ikke frygte at falde i søvn, mens jeg ligger med den - for den slukker selv efter de 20 minutter .

Her til aften har jeg taget 20 min. med rødt lys. Fra imorgen tidlig starter jeg så med det hvide lys - jeg glæder mig allerede til vækkeuret ringer! So far, so good! Stay tuned! "

www.revitallux.dk

72 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page