top of page
  • esko377

Helles erfaringer med LED masken. Dag 7


Dag 7) : Tænk, at det allerede er 7. dag. hvor jeg tager LYS! Det blev lynhurtigt en vane, der, som den nemmeste ting i verden, blev inkorporeret i min hverdag, og jeg glæder mig hver dag til mine små selvforkælende, hud-helbredende LYS-stunder :) Jeg har, vanen tro, startet dagen med HVIDT lys, og da jeg senere på formiddagen stod foran spejlet i badeværelset, syntes jeg så bestemt, at jeg nu kunne se en svag lysning af de pigmentskader jeg har på halsen/under hagen - og grænserne mellem alm lys hud og pigmentskadet hud er ikke så skarpe, men mere udviskede - det er ganske vist det GRØNNE lys der står for at kunne dét; så - dét skal jeg så afgjort fortsætte med at tage hver eftermiddag!, med masken på halsen! - mit eksperiment virker! ;) Men, jeg tænker også lidt; mon ikke de forskellige farver lys også overlapper hinanden lidt, så mine diverse hudproblemer har gavn af de fire farver jeg primært bruger fast hver dag - HVIDT, GRØNT, LILLA og RØDT, uden at det sådan skal skæres hélt præcist ud, at een farve "kun" udretter én specifik "ting" - .. Det giver ihvertfald `blod på tanden´ , so to speak, når man begynder at ane små forbedringer - just saying ;) - Eftermiddagens lys blev til 30 minutter med GRØNT lys efter frokost, og det LILLA lys udskudt til iaften - Jeg syr p.t. på et meget stort patchworktæppe, og ville drage mest mulig nytte af timerne med dagslys ;) - det er jo mørkt allerede kl 18 nu - og desuden kom min datter på besøg - men masken løber jo ingen vegne (endnu) og her iaften er der rigelig tid til at nyde både LILLA og RØDT lys :) Det lille *endnu* hentyder til, at masken faktisk render nogen vegne om en uge, når jeg har brugt den i 14 sammenhængende dage - jeg synes nemlig at mine voksne døtre skal låne den og prøve den også - for de har også lyst til, og stor nysgerrighed omkring dét, at afprøve om lysterapi er noget for dem, og deres hudmæssige udfordringer - og ender de med at blive ligeså hooked som jeg, véd jeg jo allerede hvor jeg skal købe en ny maske - for vi kan umuligt alle 3 deles om een. Men dét kan de godt, indtil videre - de bor nemlig meget tæt på hinanden ;) Det ender med at vi en dag i en ferie, sidder i stuen alle 3, med hver sin maske på, og snakker i munden på hinanden, som vi plejer, mens vi stråler og lyser i de flotteste regnbue-farver! og at vi bliver meget gamle med meget smuk hud ;) *LOL* Vi skal nok ikke regne med at få sønnike med på idéen - han vil hellere på jagt - Who knows? - stay tuned ;)

www.revitallux.dk

123 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page