top of page
  • esko377

Helles erfaringer med LED masken. Dag 2


Hermed logbog for dag 2) : Jeg startede dagen med 20 min. med hvidt lys. Jeg havde lagt masken klar ved siden af sengen iaftes, sådan at jeg kunne tage den på lige efter at vækkeuret ringede og dermed "ligge og vågne" med den på, og starte dagen mens det stadig var mørkt udenfor, med allerede at få et godt skud LED hvidt `dagslys´ "på forhånd". Se, dét, er smart, hvis man, som jeg, nemt bliver lidt vinterdepri pga lysmanglen.

Imens jeg lå med den, tænkte jeg på, hvor overskuelig en hudbehandling det ér, også for en der arbejder, blot at kunne sætte vækkeuret til at ringe 20 min. før sædvanlig tid, og derefter ligge behageligt og lade sig behandle, samtidigt med at man vågner, uden overhovedet at anstrenge sig! What´s not to like! Da jeg er hjemmegående, har jeg mulighed for også at tage en dosis lys igen ved middagstid. Jeg har valgt at gøre dette til min "eksperimenterende stund" - hvor jeg vil afprøve de øvrige 5 forskellige farver, udover mit faste hvide morgenlys og faste røde aftenlys. Da jeg er ked af min ansigtshuds store porer, valgte jeg idag det lilla lys. Imens lyttede jeg til Enya. Jeg elsker Enyas musik og sange, og det passer godt til en stund med wellness-lysbehandling. Igen i 20 minutter.

Imens lå jeg og reflekterede lidt over eventuelle bivirkninger og/eller uønskede virkninger ved brugen af masken. Jeg tager en del medicin fast; så jeg er opmærksom på at lysterapien ikke clasher med mine medicinbivirkninger. Een af dem er f.eks hudkløe. Så jeg vil være opmærksom på om det tiltager ved brug af masken - eller måske endda aftager. En anden er øget svedafsondring - sommetider; når smerte-depotmedicinen virker, springer små svedperler ud gennem porerne i mit ansigt - jeg vil være obs på om dét ændrer sig ved brug af masken - i både den ene og anden retning. Og sker det imens jeg er igang med brug af masken, afbryder jeg den bare og genoptager den igen når mit ansigt er "roligt" og tørt igen.

Det skete idag ved middagstid. så det blev bare istedet til 2 x 10 minutter. Der står på hjemmesiden at man ikke må bruge masken hvis man får medicin der gør en lysoverfølsom. Jeg får en del medicin, så jeg har valgt at cleare med min specialist om det var okay at bruge lysmasken og fik grønt lys, da jeg ikke er lysoverfølsom, medmindre der kommer uønskede bivirkninger. Efter dagens første 2 behandlinger, bemærker jeg igen, at min næse og hage er mindre røde, end de plejer at være. Hvilket unægteligt begejstrer mig, selvom jeg godt stadig kan mærke min medfødte skepsis indeni! Mit ansigt virker mere "roligt". Ellers bemærker jeg ingen ændringer endnu. Rom bliver som bekendt ikke bygget på een dag, og det gør skønhed og sundhed heller ikke.

Masken har vakt lidt morskab på min facebook profil; et foto taget med masken på iaftes, med rødt lys i, fik mig til at ligne et "pumpkin-head"; men hva´, det ér vel halloween :) og lad os se hvem der ler sidst ;) .

Jeg véd at hjemmesiden anbefaler minimum 4 x 20 min. om ugen. Men jeg vil bruge den dagligt; som nævnt 3 x 20 minutter om dagen. Måske endda mere. Da jeg modtog masken; registrerede jeg godt at jeg tænkte; mon det nu bliver nemt for mig, det her, eller bliver det noget jeg skal "formane mig selv" at gøre? Dét havde jeg ikke behøvet gøre mig nogen bekymring om; jeg har lyst til at bruge den 7 gange om dagen!

Min nysgerrighed er virkelig stor! Og masken så nem at bruge, og behandlingstiden så behagelig, at jeg allerede er "hooked" !

Og da de første behandlinger er gået fint med medium styrke, uden nogen negative reaktioner af nogen art, tager jeg aftenens dosis rødt lys på fuld styrke. Remoten er nem at bruge og forstå, den kan enhver med lethed bruge. Man kan også nemt skrue op eller ned med masken på, selvom det farvede lys er tændt. Man kan man nemt kigge ud af "øjen-hullerne". Aftenens 20 min. med rødt lys på fuld styrke, var rigtig behageligt. Enya var med igen. Spørg hvem der er dejligt afslappet. Det røde lys er nemlig også stress-mindskende. Endnu en bonus. Gad vide, om det vil vise sig på sigt, også at gavne mit forhøjede blodtryk? - Jeg kan mærke at jeg har brugt lyset på fuld styrke nu, og at det gør en forskel; også for øjnene/hjernen; "alting" så sådan lidt blå/grønt ud lige efter at jeg havde taget den af ;) . Igen er jeg spændt på morgendagens tidlige hvide lys - da på fuld styrke. So far, so good! Stay tuned :)

www.revitallux.dk

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page