top of page
  • esko377

Helles erfaringer med LED masken. Dag 3


Hermed logbog for dag 3 : Jeg elsker det HVIDE lys. Og min nye morgenrutine. Vækkeuret ringede kl 8. Jeg trippede ud på badeværelset, vaskede mit ansigt i vidunderligt dejligt varmt vand med en lille smule antibakteriel sæbe, Tørrede det, og trippede ind i seng igen. Tog min morgenmedicin. Tændte masken, fandt det hvide lys, valgte nu fuld styrke - hvilket jeg hélt klart foretrækker - og lukkede verden ude de næste 20 min. Da masken bippede og lyset slukkede, var det blevet lyst udenfor. Jeg stod op, trippede igen ud på badeværelset, smurte mit ansigt i den lækre økologiske coconut lotion, som jeg bruger til mit ansigt, og tog et stort glas koldt vand med ind i stuen. Præcis som anbefalet på hjemmesiden ( ikke at ens lotion skal være økologisk ) - og jeg starter i forvejen hver dag med et stort glas vand, som det første jeg indtager, så det er ik´ noget problem. Bedre start på dagen, kan jeg næppe få. 20 min. med hvidt lys, som "trænger dybt ind i huden, fremskynder metabolismen af det aktive væv og forbedrer fine linjer og løs hud." - (og ja, der er rigeligt i en alder af 51!) - at det hvide lys så derudover giver min hjerne et boost i form af stærkt hvidt lys, som hjælper rent mentalt, er en kærkommen bonus. Og dette er så min nye faste morgenrutine. What´s not to like! Jeg har givet migselv GRØNT LYS. Både symbolsk og bogstaveligt. Symbolsk; ved at give denne lysterapimaske en chance. Bogstaveligt; ved at ligge med den på halsen i 20 minutter med grønt lys på fuld styrke, efter frokost! (alle de dage jeg har mulighed for det) . Lidt uhandy først; hvordan skulle jeg lige placere den? Men jeg fandt en behagelig måde, hvor toppen af den går op over hagen. Det ser sikkert tåbeligt ud - men hey; who cares ;) Uhh, jeg har nogle grimme pigmentskader på min hals/øverste del af brystet efter solskoldning og det har generet mig i flere år. HVIS lysterapimasken kan eliminere eller bare formindske de pigmentskader; SÅ kan ti vilde heste ikke nogensinde fravriste mig dén maske! Godt den har 20.000 timers brug i sig! Er jeg skeptisk? Ja. Men jeg er også af natur een der håber til det sidste. Og så lidt mere. Stædig er jeg også. Så jeg gi´r ik´op efter 3 dage. Eller 3 uger. Måske heller ikke 3 måneder.. Så; i de næste mange uger fremover, kommer jeg til at ligge på langs i 20 minutter efter frokost hver dag, med masken på min hals, med det GRØNNE lys på fuld styrke. Og jeg bliver ved, til de pigmentskader er udlignede. Jeg har naturligvis taget et "Før-billede" . Kønt, er det ikke. Men jeg skal jo kunne vurdere om der virkelig sker en forskel langt hen af vejen. Det GRØNNE lys virker anti-aging. Glatter rynker og fine linjer. Helbreder sår. Beroliger huden. Reparerer pigmentforandringer. ✔️ ) ) Så; håbet er også grønt ;) Derefter tager jeg 20 minutter med LILLA lys - med masken på ansigtet igen - jeg vil virkelig gerne have skrumpet de ansigtsporer! - især på hagen - så, det LILLA lys er også på fuld styrke. Generelt, så bruger jeg fra og med iaftes, masken på fuld styrke. Igen minder jeg migselv om at smøre med lotion og drikke et stort glas vand bagefter. Jeg er ikke særlig god til at huske, så pink Post-Its er en del af min hverdag - men det går faktisk fint med at huske dette - jeg tror det hurtigt bli´r en vane jeg ikke længere tænker så meget over, men bare gør. Jeg kan godt få lidt "puffy eyes" af maskens `gummidutter´ omkring øjnene, - jeg ved ikke, om det er normalt; jeg skal lige huske at spørge forhandleren, hvad andres erfaringer er - men så smører jeg med en god øjencreme og kort efter er det væk igen. Hvis rynkerne og den løse hud om øjnene så på sigt udjævnes og opstrammes lidt; så er det jo slet ikke så ringe endda. Dét håber jeg selvfølgelig, at de gør. RØDT lys. Er mit aftenlys. Og egentlig også en meget god metafor, og farve, at stoppe dagen med. Nu er det aften, og det "bør" , for mit vedkommende, være slut med mere aktivitet af andet end den afslappende slags - som f.eks 20 minutter med rødt lys på fuld styrke. Det RØDE lys er det mest kraftfulde. Øger blodcirkulationen. Stimulerer collagen. Reducerer rynker. Gør huden mere glat. Virker samtidig afstressende. Beroligende.

Kærlighed til min hud. Så; dette, bliver min faste, daglige rutine i ugerne fremover. Sådan at masken får en fair chance for at gøre sin virking på mit 51-årige ansigt, som igennem tiden er blevet budt lidt af hvert ;) Støt, fast, uvægerligt, og gentagende, dag efter dag :) . Så vidt muligt. Det er altså virkelig smart. Hud er hud; og masken kan også bruges andre steder end i ansigtet ;) - har jeg hørt en lille fugl synge om. Men mere om dét på et senere tidspunkt. Masken er iøvrigt ganske behagelig at ligge med. Også hvis man skulle være sådan lidt halv-klaustrofobisk. Jeg tror desuden, at vi allesammen husker hvor ubehagelig en fastelavnsmaske ér at have på; man kan ikke trække vejret ordentligt, og masken bliver hurtigt klam og fugtig indeni. Sådan er lysmasken ikke. Man kan nemt trække vejret gennem næsehullet og den bliver ikke fugtig indeni. Den vejer heller ikke noget synderligt. Og den bliver ikke varm, ligesom f.eks et solarie. Faktisk er den rigtig rar at ligge med. Det er også en ganske meditativ stund. Man tænker godt, med den på. Og er "tvunget" væk fra telefon, PC, tablet, tv, dagens trummerum. Man kan nok sagtens sidde og se tv med den på; jeg har ikke prøvet det; der ér ganske vist en elastik med til den, men jeg foretrækker at ligge med den. Man får en god, afstressende pause, som også har værdi. Og så er det en specielt god følelse, at der sker en masse godt for og med ens hud, imens man ligger dér, og bare ligger. Indtil videre har jeg altså fortsat kun - udover de midlertidigt puffy eyes - gode oplevelser med masken :) . Stay tuned!

www.revitallux.dk

123 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page