• esko377

Helles erfaringer med LED masken. Dag 4


Dag 4) : Dialog med forhandleren er en god idé. De véd en hel masse om brug og effekt. Så man skal ikke være bange for at spørge for meget. Angående gummiringene som jeg fik lidt "puffy eyes" af, og som jeg nævnte igår : Forhandlerens råd : flyt lidt på masken. Læg den lidt højere på ansigtet. Ringene behøver ikke ligge omkring øjnene. Når bare man har lukkede øjne under brugen, så man ikke får lyset direkte ind i øjnene. Min første tanke var: hold nu fast; hvorfor havde jeg ikke selv tænkt på dét! Men sådan er det ofte; man ser ikke skoven, for bare træer. Åbenbart også vedr. flexibilitet omkring maskens brug ;) Og så handler det måske også om at man ikke vil gøre noget forkert; det hele er jo lidt nyt for een, lige i begyndelsen. Masken er stor nok til at man får lys til hele ansigtet, selvom man placerer den højere - med masken placeret så øjenhullerne istedet dækker mine øjenbryn, dækker masken stadig min hage også ;) . Synes man så, at masken "trykker" lidt på næsen, er det nemt løst ved f.eks at klippe en vat-rondell i 4 dele og lægge et lille stykke mellem næsetippen og masken. Eller et stykke gaze, eller tyndt bomuldsstof. Det er stadig nemt at trække vejret, selvom masken ligger anderledes nu. Og voila; no puffy eyes! :) Angående sårheling : Astronauterne fra NASA bruger det røde lys til sårheling, når de er ude i rummet. Men jeg kan også bruge det grønne lys. Oplyser forhandleren. Jeg elsker, at få dén der ekstra viden! Hvis austronauter bruger det; så virker det nok også på lille mig! På Revitallux´s facebookside, lærte jeg, at man godt kan "skære det lidt firkantet ud" og sige at det røde lys er til sårheling, og det grønne til arvæv/pigmentændring. Jeg vil selvfølgelig bruge det røde lys så, lige efter operationen,som jeg skal have foretaget om 3 uger - det giver også meget god mening, når jeg læser brugsanvisningen; da det røde lys jo ér det mest dybdegående lys; det trænger hele 8-10 mm ind i huden, stimulerer fibercellerne og forbedrer blodcirkulationen. Det røde lys øger også ATP-syntesen ( en form for enzym proces ) , som er væsentlig for væksten af nye celler - derfor god til sårheling ;) ✔️ Jeg bliver hele tiden klogere! Jeg har også; rent sekundært, fundet min yndlings `terapi-musik´ ~ *Beautiful Light Music* på youtube. Der findes et hav af wellness-videos på youtube, så man kan nemt finde een der er ens smag, og som man slapper godt af til. Apropos brugsanvisning, opsætning og brug af masken i det hele taget; så skal man ikke igennem "en halv bog" først. Brugsanvisningen er på 4 små sider, opsætningen er så nem at børn kan finde ud af det; ganske vist er videnskaben bag effekten af de forskellige lysfarver omfattende og interessant læsning, hvis man ønsker at gå i dybden (da kan man f.eks finde et par links på hjemmesiden, under punktet `LED Lysterapi Masken (Videnskabelige resultater) ) - men selve opsætningen, remoten, brugen af masken og forståelsen af de forskellige lys, er på ingen måde raketvidenskab ;) Dagens *Husk at spørge forhandleren om?" gælder remote´en : den bliver nemlig lidt varm, når jeg bruger lys på højeste styrke. Det er sikkert normalt, men jeg skal lige huske at tjekke. Jeg sørger bare for at den ligger på en bog eller lignende, og ikke f.eks på dynen/tæppet. Jeg går lidt med livrem og seler, når det gælder elektronik ;) - It´s a new day - og den byder på HVIDT morgenlys, GRØNT og LILLA middagslys, og RØDT aftenlys - og "jeg sætter min - maske - som jeg vil ;) Og imens jeg ligger med den på; nyder jeg både selve lyset, afslapningen og især tanken om hvad LYSET gør for min hud ;) :

Hvad gør Led Terapi Masken?

  • Hudforyngelse.

  • Reducerer fine linjer.

  • Øger blodgennemstrømningen.

  • Fremmer sårheling.

  • Eliminerer pletter og minimerer porer

  • Genopretter hudens naturlige produktion af ​​kollagen og elastin.

  • Behandler mild til moderat akne.

  • Reducer hudrødhed, ardannelse og tørre pletter forårsaget af eksem, psoriasis

  • Reducer melanin, der forårsager brune pletter

www.revitalux.dk

#skønhed #sundhed #lysmaske #Dagslysterapi #sårheling #rynker #LEDmaske #revitallux #Lysterapi #terapi #LEDmaske #Skønhed

175 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle