top of page
  • esko377

Helles erfaringer med LED masken. Dag 5


Dag 5 : Det er mandag. Dvs fotodag. Jeg tog selvfølgelig et foto af mit ansigt, før jeg tog den allerførste lysbehandling i torsdags. Alle kender sikkert godt dét med, at man ikke bemærker sine børn vokse, fordi man ser dem hver dag, og så pludselig ser man på årets skolefoto HVOR meget større de er blevet siden sidste år!

På samme måde med ens ansigt og lysmasken. Jeg står dér foran spejlet og nær-analyserer og spejder efter små ændringer i min hud - og dét bli´r jeg nok ved med!, men det kan nok i virkeligheden først rigtig ses, når jeg sammenligner det første foto med et foto taget om f.eks en måned ;) Men jeg har besluttet at tage eet hver mandag fremover. Det bli´r lidt spændende at se dem samlet om f.eks 6 mdr :)

Jeg KAN dog godt se ændringer allerede. Rødmen på hagen og næsehuden er aftaget. Mht rynker og fine linjer, så skal jeg nok se efter på billederne, tænker jeg, for jeg er jo så vant til at se mig selv, at man egentlig ikke rigtig s e r . Men min hud er afgjort mere "rolig" :) Idag sprang jeg over middags-lyset. Jeg tog det HVIDE morgenlys så sent, at jeg "gemte" det næste til iaften. Så, her efter aftensmaden tager jeg først 30 min, med BLÅT lys og derefter 30 min. med RØDT lys. Når man blander farverne rød og blå, får man lilla. Så, det er muligt det ville give samme effekt, hvis jeg så istedet bare tog lilla lys. Meen, jeg tænker, at så simpelt er det nok alligevel ikke. Og jeg vil gerne have noget mere specifikt og direkte BLÅT lys, da det virker på områder som jeg gerne vil afprøve lysterapien lidt mere på. Så, jeg tager dem seperat ;) Det BLÅ lys dræber bakterier og beroliger følsom (rødmende) hud. Jeg er af natur rødlig i min hårfarve, og har derfor også den blege, sarte, følsomme hud der ofte følger med. Så jeg tror det BLÅ lys er godt til mig. Det er velegnet til olieagtig hud. Og dét er jo, som bekendt, hud med T-zone; fedtet/olieagtig på pande, næse og hage - som min hud er. Ergo; 30 minutter med BLÅT lys. Og derefter mine sædvanlige 30 minutter med det RØDE aftenlys . Dét, er jeg ligeså glad for, - næsten ;) - som det HVIDE morgenlys. Bare alene tanken om, at det er klinisk dokumenteret, at det RØDE lys øger produktionen af collagen og elastin med 500% . Dét, er altså imponerende! Hvad kan man andet end bare at sige " ja tak " :) Jeg er ved at være dækket godt ind med info om masken, og begynder at kunne huske de forskellige farvers effekt, uden hele tiden at skulle slå det op. Jeg er glad for de farver jeg bruger, og jeg er meget opsat på at køre mit planlagte program igennem, stødt og fast i ugerne og månederne fremover - det er en rigtig god følelse, og jeg elsker virkelig dén maske! Allerede nu, kan jeg slet ikke forestille mig, at skulle undvære den. Not gonna happen ;) . Imorgen vil jeg prøve at bruge den siddende, mens jeg f.eks ser tv - dét bli´r lidt spændende :) Så vidt, så godt! Stay tuned :)

www.revitallux.dk

139 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page