top of page
  • esko377

Helles erfaringer med LED masken. Dag 6


Dag 6) :

Jeg ér så glad for min lysmaske

Den er på alle måder fantastisk og virkelig terapeutisk. På den hélt oplagte måde; ved at den gi´r mig effektiv lysbehandling, som gavner min hud på adskillige planer. Og også ved at være teraputisk afslappende, både mentalt og fysisk. Jeg tænker så godt med den på. Og får helt automastisk reflekteret over dét, der lige ligger mig allermest på hjerte, her og nu .

Jeg har lige taget min faste morgendosis af det HVIDE lys, 30 minutter på fuld styrke. Jeg kunne sagtens klare en time! Og vil heller ikke udelukke, at jeg opper tiden til dét. Jeg har slet ikke ord, der beskriver HVOR godt dét lys ér for mig. Det vil bare komme til at lyde plat.

Jeg bruger det hvide lys primært af mentale årsager, så derfor lægger jeg masken højt på ansigtet, så jeg får lyset "direkte" ind gennem de lukkede øjenlåg - det er som at ligge udenfor på en varm sommerdag, med solens livgivende stråler bagende ind gennem øjenlågende, direkte ind i sind, sjæl og hjerne, hvor det gør alt muligt godt for mig . Har jeg sagt dét før ?! - nå men, "hvad hjertet er fuldt af" *LOL* ! :)

Jeg er overbevist om, at den lange mørke vinter blir meget nemmere for mig at komme igennem nu. Jeg elsker ellers normalt vinterhalvåret, jeg går i hi og råhygger maks., med levende lys, gode film, håndarbejde, gode bøger etc.

Men, efter at have været indlagt 3½ mnd i foråret og forsommeren, og derefter kom hjem til en sur, våd, kold sommer, så kan jeg, - for første gang nogensinde i mit liv - mærke en svag "angst" for denne vinters mørke, og få lyse dagstimer - så jeg priser mig virkelig lykkelig for lysmaskens terapeutiske hvide lys , og er vildt taknemmelig for, at "nogen" valgte at opfinde og producere denne maske til hjemmebrug! :) Det er stadig mørkt og overskyet udenfor, men jeg er allerede "på forkant" med dagen ;)

Jeg har taget BLÅT "middags-lys" . Blåt, fordi jeg kunne mærke, at det var dét, der lige trak/fristede idag - Og, hvis man længes efter en napoleonskage, går man jo heller ikke hjem fra Bageren med en hindbærsnitte, vel ;) - OG; [trommehvirvel!] - jeg har nu også afprøvet masken siddende ;) Det kan sagtens lade sig gøre - men det er måske ikke det mest behagelige - i forhold til at ligge med den. Hér kan man godt mærke, pga tyngdekraften, at masken trods alt har lidt tyngde, og gerne vil "trække lidt nedefter" på ens ansigt. Elastikken der medfølger, er nem at sætte på, og den er også nem at stramme eller løsne, også imens man har masken på. Men, det er lidt en udfordring lige at finde ud af, hvordan man synes, at masken sidder bedst... Jeg fandt frem til, at jeg synes det er mest behageligt, hvis jeg samtidig bruger den ene hånd til at holde lidt ud i den, nederst på masken, bare en centimeter ca., imens jeg sidder med den på - jeg fandt, at med en pude på skødet og armen på den, så kan jeg sagtens sidde med masken i f.eks 40 minutter, uden at det bli´r anstrengende, og tage mit middagslys - det passer også lige med et afsnit af min aktuelle Netflix-serie ;) - eller `Kender du typen´ :) - tiden med masken flyver afsted, så det med de 20 min. er jeg "forlængst" gået hélt bort fra. Men, man kan jo gøre præcis som man personligt foretrækker, og iøvrigt har tid og mulighed for - man skal nok få gavn og glæde af den, også med 20 minutters behandling af gangen - det er bare mig, der er grådig! :) Remoten ér så nem at bruge, at man lynhurtigt bli´r `hjemmevandt´ med den :) Igen funderede jeg over både tilværelsen og brugen af masken, mens jeg sad i sofaen med den på (selvom jeg så tv) - det sker hélt af sigselv - jeg tænkte bl.a. på, at hvis man f.eks pendler med tog til og fra sit job, så ville man sagtens kunne ha´ den med i tasken, og være i stand til at sidde med den på, i f.eks stille-vognen. Og på den måde udnytte rejsetiden til at give sigselv en behagelig og helbredende skønheds-stund, uden det store besvær. Det kan da godt være nogle ville kigge en ekstra gang, og være nysgerrig, eller komme med en morsom bemærkning; men dét gi´r måske bare lejlighed til en sjov samtale, man véd aldrig - dén går så bare ik i stillekupéen ;) Masken vil også være nem at have med på ferie og/eller weekend-ture :) Efter en ret "agressiv/intensiv" brug af den, i nu 6 dage, har jeg , udover de momentalt, og tidligere omtalte `puffy eyes´ , som er hélt væk igen, ingen gener, besvær eller mangler oplevet ved brug af masken. Og jeg nyder virkelig disse selvforkælelses-stunder hvor jeg modtager det skønne LYS, sammen med min indre viden om at jeg giver mit ansigt en masse helende kærlighed og god behandling, samtidig med at mit sind sekundært har glæde af lyset også - det er altså slet ik´ så ringe endda ;) - og lur mig, om ikke jeg også bemærker små forbedringer på de mange fine rynker omkring øjnene! :):) Jeg er stadig vildt nysgerrig efter hvor meget der vil være sket om 3 - 6 mnd - det bli´r så spændende! Stay tuned ;)

www.revitallux.dk

107 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page